Μενού
Καλάθι Αγορών

ELXIS

Με την αναλυτική και ακούραστη σκέψη της η Σάρλοτ Χολμς ποτέ δεν ένιωσε άνετα με τη σοβαροφάνεια και πραότητα που πρέπει να επιδεικνύει το «ασθενές φύλο», σύμφωνα με τους κανόνες της εποχής. Αλλά ακόμα κι εκείνη ποτέ δεν περίμενε ότι θα εξοριζόταν στο κοινωνικό περιθώριο και θα έπρεπε να επιβιώσει σ..
13,95€ 15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,16€
Μπανκς: Θαμμένο στις σκιές αυτής της πόλης, υπάρχει ένα παράξενο ξενοδοχείο. Άδειο, ξεχασμένο και σκοτεινό, στέκει εγκαταλελειμμένο, η ίδια του η ύπαρξη τυλίγεται με ένα μυστήριο. Αλλά νομίζεις ότι είναι αληθινή η ιστορία για τον δωδέκατο όροφο, έτσι δεν είναι, Κάι Μόρι; Η ιστορία για τον σκοτεινό ε..
16,92€ 18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:15,96€
παγκοσμια πεζογραφιαλογοτεχνιακαλοκαιρινες προτασειςβιβλιαΧαμογελάω διαβάζοντας το γράμμα της. Της λείπω. Στην Πέμπτη Τάξη οι δάσκαλοι των σχολείων μας οργάνωσαν ένα πρόγραμμα ανταλλαγής αλληλογραφίας.Νομίζοντας ότι είμαι κορίτσι, επειδή με λένε Μίσα, μου ανέθεσαν να αλληλογραφώ με τον Ράιεν, που λό..
14,94€ 16,60€
Χωρίς ΦΠΑ:14,09€
παγκοσμια πεζογραφιαλογοτεχνιακαλοκαιρινες προτασειςβιβλιαΗ Τζούλιετ δεν έχει αγγίξει κανέναν εδώ και 264 ημέρες ακριβώς. Το άγγιγμά της είναι τοξικό και θανατηφόρο. Σε όλη της τη ζωή δεν έκανε τίποτα άλλο από το να προσπαθεί να συμπεριφέρεται αθόρυβα, να παραμένει στο περιθώριο ώστε να μην πληγώνει..
13,95€ 15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:13,16€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
ELXIS