Μενού
Καλάθι Αγορών

SUSAETA

Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις 8 τέλειες µάσκες για τις πιο φοβερές µεταµφιέσεις! Αφαίρεσέ τες µε προσοχή, χρωµάτισέ τες όπως σου αρέσει και διακόσµησέ τες µε αυτοκόλλητα. Πρόσθεσε, τέλος, ένα λαστιχάκι και… δεν θα σε αναγνωρίσει κανείς! Θα βρεις ακόμα πο..
6,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,23€
Ζωγραφική, βρες τις διαφορές, ένωσε τις τελείες, σχεδίασε, χρωμάτισε, μέτρησε, παρατήρησε… Το ιδανικό βιβλίο για να περάσεις ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου και να διασκεδάσεις, αλλά και να εξασκήσεις τη λογική σκέψη, την παρατηρητικότητα και τον συντονισμό χεριού-ματιού...
4,95€ 5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,67€
Γεμάτη ενδιαφέρουσες πληροφορίες, πίνακες με στοιχεία και εξαιρετικές φωτογραφίες της άγριας φύσης, η εγκυκλοπαίδεια αυτή μας ξεναγεί στον συναρπαστικό και πολύχρωμο κόσμο των ζώων! Μέσα από τις σελίδες της εξερευνούμε τη ζωή θηλαστικών, πουλιών, ερπετών, αμφίβιων, ψαριών και ασπόνδυλων και μαθαίνου..
11,69€ 12,99€
Χωρίς ΦΠΑ:11,03€
Αποκάλυψε τις εικόνες από το αγρόκτημα που κρύβονται στο βιβλίο! Με τη βοήθεια της ξύλινης γραφίδας ξύσε τις μαύρες επιφάνειες και δες τες να χρωματίζονται με τα πιο φανταστικά χρώματα! Θα βρεις επίσης χαριτωμένα σχέδια αγαπημένων ζώων για να τα ζωγραφίσεις όπως σου αρέσει. Οι σελίδες αποσπώνται απ..
6,93€ 7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:6,54€
Σελίδες με χαρούμενα θέματα ζωγραφικής για να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με τον πιο… πολύχρωμο τρόπο!..
4,49€ 4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,24€
Σελίδες με χαρούμενα θέματα ζωγραφικής για να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με τον πιο… πολύχρωμο τρόπο!..
4,49€ 4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,24€
Αποκάλυψε τους πανέμορφους μονόκερους που κρύβονται στο βιβλίο! Με τη βοήθεια της ξύλινης γραφίδας ξύσε τις μαύρες επιφάνειες και δες τες να χρωματίζονται με τα πιο φανταστικά χρώματα! Θα βρεις επίσης χαριτωμένα σχέδια περήφανων μονόκερων για να τα ζωγραφίσεις όπως σου αρέσει. Οι σελίδες αποσπώνται ..
6,93€ 7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:6,54€
Χρωμάτισε και κόψε 22 πρωτότυπες μάσκες! Διάλεξε τα αγαπημένα σου χρώματα, χρωμάτισε τις μάσκες όπως εσύ τις έχεις φανταστεί, στόλισέ τες με ό,τι άλλο θέλεις και μεταμφιέσου στο ζώο που προτιμάς! Μια εξαιρετική δραστηριότητα για τα παιδιά, που εξασκεί τις κινητικές τους δεξιότητες και καλλιεργεί τη..
6,29€ 6,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,93€
Γνώρισε μικρά και μεγάλα σκάφη, άκουσε τους ήχους τους και ταξίδεψε μαζί τους στα κύματα της θάλασσας...
8,91€ 9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,41€
Γνώρισε τα οχήματα που κάνουν τις πιο βαριές εργασίες στο εργοτάξιο και άκουσε τους ήχους τους...
8,91€ 9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,41€
Διασκέδασε µε δραστηριότητες γεµάτες αγαπηµένους µονόκερους, ζωγραφική, αυτοκόλλητα, ταµπελάκια για την πόρτα του δωµατίου σου, ετικέτες και φυσικά µια στέκα-µονόκερο για λαµπερές εµφανίσεις!..
4,49€ 4,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,24€
Το Memory, το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών, θα χαρίσει απίστευτες στιγμές διασκέδασης σε όλη την οικογένεια! Βρίσκοντας τα σωστά ζεύγη αυτών των πολύχρωμων καρτών και ξεφυλλίζοντας το βιβλίο που περιλαμβάνεται, τα παιδιά θα εξασκήσουν την παρατηρητικότητα, τη συγκέντρωση και τη μνήμη τους γνωρίζον..
6,93€ 7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:6,54€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 34 (3 Σελ.)
SUSAETA