Νέα

Σύνολο σελίδων:1σελίδες:   1 

(14/12/2017)

Οι γιορτές αποτελούν πάντοτε μια ευκαιρία για να βρεθούμε κοντά σε ανθρώπους που αγαπάμε. Στις φετινές γιορτές, επιλέξτε μέσα από την ιστοσελίδα μας βιβλία, καθώς και επιλεγμένα επιτραπέζια και δώρα που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.

 

Με νέες κυκλοφορίες, best sellers, Χριστουγεννιάτικα βιβλία και πολλά άλλα, είμαστε σίγουροι πως στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Ακόμα όμως κι αν δεν το βρείτε, επικοινώνήστε μαζί μας και θα το ψάξουμε για εσάς.

 

Το Βythebook προσφέρει σε όλους τους πελάτες του δωρεάν μεταφορικά για όλο τον Δεκέμβριο και τη συσκευασία δώρου.

 

 

(04/12/2017)

Αγαπημένοι Φίλοι/ες,


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επαναλειτουργία του bythebook.gr μετά από σύντομη διακοπή.


Υπό νέα διεύθυνση, αλλά με το ίδιο μεράκι και την αγάπη για το ποιοτικό βιβλίο, και όχι μόνο, το bythebook.gr έχει σαν σκοπό την ικανοποίηση των απαιτήσεων σας, προσφέροντας ιδέες για βιβλία και δώρα, στις καλύτερες τιμές. Στόχος μας να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι και για αυτό θα χρειαστούμε την γνώμη σας, γιατί την θεωρούμε πολύτιμη σε αυτό το ταξίδι.


Όπως πάντα θα υπάρχουν ξεχωριστές προσφορές για βιβλία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ για την περίοδο των εορτών, θα κάνουμε ιδιαίτερα εορταστικά πακέτα και δώρα για όλους τους πελάτες μας, για τα οποία θα ενημερωθείτε σύντομα με σχετικό newsletter.


Περιμένουμε τις παραγγελίες σας και τις προτιμήσεις σας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο info@bythebook.gr, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε και τηλεφωνικά με την υπεύθυνη του καταστήματος, κα. Μαίρη Θερμιώτη στο 6945939912 για οποιαδήποτε απορία, επιθυμία ή παρατήρηση έχετε να κάνετε.


Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμησή σας και ελπίζουμε να εγκαινιάσουμε μαζί μια νέα εποχή που θα κάνει το bythebook.gr ακόμα καλύτερο.

(25/05/2015)

To Bythebook διοργανώνει λογοτεχνικό διαγωνισμό με θέμα την φωτογραφία με τον τίτλο "Ιπτάμενο πλοίο". Περισσότερα για τους όρους συμμετοχής: εδώ