Menu
Your Cart

Γενικά Βιβλία Λογοτεχνία

genericliteraturebooksΠεριγραφή   Επιτέθηκαν στη λογοτεχνία, τη λοιδόρησαν, την καταδίκασαν, με κάθε πρόσχημα και ανεξαρτήτως καθεστώτος, με τις καλύτερες ή τις χειρότερες προθέσεις, για λόγους αστείους ή ενίοτε και σοβαρούς. Εξόρισαν τους ποιητές και έκαψαν τα βιβλία τους ή τουλάχιστον προσπάθη..
16.00€
Ex Tax:16.00€
genericliteraturebooksΠεριγραφή   Η έννοια της ψυχής, ο προδομένος έρωτας και η κατασκοπεία αποτελούν τη μαγιά αυτού του μυθιστορήματος. Το σκουλήκι της αφήγησης τρυπά το μήλο της ιστορίας από ένα τραγικό γεγονός: το θάνατο της πρώην αγαπημένης του Βασίλη, του ήρωα, στο πάρκο του Λευκού Πύργου..
15.00€
Ex Tax:15.00€
greek prosegenericliteraturenew publicationsby the bookbooksΠεριγραφή Κάθε που μετρούσε τα παιδιά του ο μπαρμπα-Γιώργης ο Μαυράκος τα έβρισκε οχτώ· έξι αγόρια, δυο κορίτσια. Μα ήρθαν κάποτε ο πόλεμος και η γερμανική κατοχή· ο αριθμός άλλαξε, η φαμελιά του φυλλορροούσε σαν τα πλατάνια στην καρδιά ..
16.60€
Ex Tax:16.60€
genericliteraturebooksΠεριγραφή  Ο Πέτρος Κριεζιώτης είναι ένας νέος άνθρωπος με πολλές αρετές. Έξυπνος, καλλιεργημένος, συναισθηματικός, εύθυμος, ειλικρινής. Είναι παντρεμένος με μια όμορφη, αξιόλογη γυναίκα κι έχουν ένα χαριτωμένο παιδί. Του αρέσει να απαγγέλλει ποιήματα και να κάνει μικρές, κα..
11.66€
Ex Tax:11.66€
genericliteraturebooksΠεριγραφή   Παίζουμε τον Θεό. Είμαστε άγρια ζώα. Το μόνο που έχει σημασία είναι να βγάλουμε τη μέρα. Αυτή είναι η ιστορία μου. Γεμάτη μέρες που χρειάστηκε να δείξω τα νύχια μου. Κι άλλες τόσο αδιάφορες, που θα ήταν σπατάλη χαρτιού.   Ένας εκτελεστής που γερνάει. Ο βίαι..
10.60€
Ex Tax:10.60€
genericliteraturebooksΠεριγραφή   \"Είμαι ο Κιμ. Ο κόσμος είναι μεγάλος κι εγώ είμαι απλώς και μόνο ο Κίμ. Ποιός είναι ο Κιμ;\" Βάλθηκε να αναλογίζεται την ίδια του την ταυτότητα, κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ του, ώσπου το μυαλό του άρχισε να γυρίζει. Ήταν ένα ασήμαντο άτομο μέσα στο εκκωφαν..
19.90€
Ex Tax:19.90€
genericliteraturebooksΠεριγραφή   Ένας Ιρλανδός κυνηγός κεφαλών, χαμένος κάπου στον Κόλπο του Άντεν, με μοναδική παρέα κακής ποιότητας ουίσκι και λαθραία τσιγάρα, μισθωμένος για να εκτελεί πειρατές. Κανείς δεν αναζητεί τον Λιρόι Ντάφλερ, τον \"Διάβολο του Έιρε\", αν δεν πρέπει να πεθάνει κάποιος..
15.90€
Ex Tax:15.90€
genericliteraturebooksΠεριγραφή   Το νερό ως πηγή ζωής είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κατοίκιση ενός τόπου και είναι χιλιάδες τα τοπωνύμια τα οποία έχουν άμεση συσχέτιση με το νερό και αποτελούν σημείο αναφοράς κυρίως σε τοπικό επίπεδο.Στην παρούσα μελέτη γίνεται αναφορά σε οικισμούς των οποίων ..
100.00€
Ex Tax:100.00€
genericliteraturebooksΠεριγραφή  Το δόλωμα, η όμορφη Τατιάνα Ρομάνοβα, είχε την αποδοχή του στρατηγού Γκρουμποζαμπόιτσικωβ και φυσικά την έγκριση του Τζέημς Μποντ που είχε μόνο μια αδυναμία. Μια αδυναμία για την οποία έπαιζε τη ζωή του κορώνα γράμματα! Κωδικός Προϊόντος: 137094 Εκδότη..
5.00€
Ex Tax:5.00€
genericliteraturebooksΠεριγραφή   Τύπος: Βιβλίο ISBN13: 978-960-04-4982-2 ISBN: 960-04-4982-1 Εκδότης: Κέδρος Συγγραφέας: Μπαρνασά, Τούλα, 1954-2016 Έτος κυκλοφορίας: 2019 Σελίδες: 112 Διαστάσεις: 21χ14 Βάρος: 218gr Χώρα: Αθήνα Διαθεσιμότητα: Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή..
9.00€
Ex Tax:9.00€
genericliteraturebooksΠεριγραφή A young TV journalist is forced to revisit her harrowing past when she\'s thrust into a sex-trafficking investigation in her hometown. A startling, searing, debut thriller by award-winning CNN journalist Sarah Sultoon. \'A brave and thought-provoking debut nove..
23.00€
Ex Tax:23.00€
genericliteraturebooksΠεριγραφή   \'A truly wonderful resource for new parents and prospective parents alike.\' Adam Kay - author of This is Going to Hurt. \'Refreshingly honest... an insightful read for all parents to be!\' - Midwife Marley A no-holds-barred collection of more than 100 real-life ..
20.90€
Ex Tax:20.90€
Showing 1 to 12 of 13 (2 Pages)
Γενικά, Βιβλία, Λογοτεχνία, Literature